6 factori cei mai importanți de luat în considerare atunci când cumpărați haine pentru bebeluși

6 factori cei mai importanți de luat în considerare atunci când cumpărați haine pentru bebeluși

Felicitări! O să ai un copil. Acest bebeluș este cel mai prețios cadou pe care îl veți primi vreodată. Abia aștepți să începi cuibăritul și să pui laolaltă prima ținută și să aduni cele mai bune piese pentru prima garderobă a acestei noi vieți. Când cumpărați haine pentru bebeluși , doriți să vă asigurați că bebelușul dvs. va fi confortabil și sigur în ținută. De asemenea, vrei ca bebelușul să aibă tot stilul și confortul în fiecare piesă vestimentară în care îi îmbraci.

Cu atât de multe stiluri, mărci și țesături de haine pentru bebeluși pe piață, poate fi copleșitor să o alegeți pe cea potrivită pentru băiețelul sau fetița dvs. Începi să cauți (sau să fii voluntar) sfaturi de la părinții tăi, socrii, vecinii, prietenii de la facultate și chiar de la persoana care stă lângă tine la birou.

Vă aflați apoi cu o supraîncărcare de informații și, probabil, sfaturi contradictorii, ajungeți să fiți pur și simplu - mai confuz decât atunci când ați început pentru prima dată.

Pentru ca această cumpărare de haine pentru copii să fie mai plăcută, am enumerat cei mai importanți 6 factori care trebuie luați în considerare atunci când cumpărați haine pentru copii. Sperăm să vă ajutăm să luați o decizie inteligentă și informată cu privire la crearea primului dulap cu capsule pentru bebeluși pentru această mică ființă care va fi dragostea vieții voastre. 

1. Tesatura

Imaginați-vă că un bebeluș drăguț s-a alăturat familiei voastre. Prima dvs. reacție este să doriți să vă îmbrăcați prețiosul bebe, fetiță sau băiețel, în haine frumoase, la modă, strălucitoare și, uneori, scumpe, pentru a completa toată supraîncărcarea. Cu toate acestea, există momente în care acele ținute drăguțe au un alt preț decât banii, unii bebeluși încep să primească erupții cutanate și alte iritații ale pielii. De multe ori țesătura hainelor este vinovată.

Bebelușii, în special nou-născuții, au pielea foarte sensibilă. Deci, atunci când cumpără haine pentru bebeluși, majoritatea părinților s-ar amâna la alegerea pieselor din bumbac. Cu toate acestea, există și alternative, cum ar fi țesăturile pe bază de soia, care sunt durabile (blând cu mediul înconjurător) și mătăsos neted (blând cu bebelușii), care este perfect pentru îmbrăcămintea pentru copii. Așadar, recomandarea noastră ar fi să luăm în considerare țesăturile precum bumbacul (în special bumbacul organic), fibrele de soia și din bambus. Aceste țesături sunt din natură sau derivate din resurse naturale și au proprietăți bune pentru a le face potrivite pentru hainele pentru copii. Evitați culorile strălucitoare, deoarece acestea pot conține agenți fluorescenți.

Hainele pentru bebeluși confecționate din materiale precum nailon și poliester pot provoca sensibilitate și disconfort la nivelul pielii din cauza incapacității lor de a prelua umezeala și de a regla temperatura corpului bebelușilor, astfel încât acestea să fie evitate. 

2. Siguranță

Atunci când cumpărați haine pentru copii, siguranța este esențială și uneori trecută cu vederea de părinții și familiile ocupate. În fiecare an, milioane de haine pentru copii sunt reamintite din cauza nerespectării standardelor de siguranță. Prin urmare, este vital să cumpărați haine pentru copii care nu ridică probleme de siguranță. 

Nu cumpărați îmbrăcăminte pentru bebeluși cu decorațiuni precum arcuri, nasturi, flori și cârlige, deoarece acestea pot provoca pericole de sufocare. Dacă o piesă trebuie să conțină decorațiuni, acestea trebuie atașate ferm. De asemenea, evitați să alegeți haine cu șnururi și brâu, deoarece prezintă pericole de strangulare. 

Când cumpărați îmbrăcăminte de dormit pentru bebeluși, fie alegeți-le din țesături rezistente la flacără (tratate chimic), fie potrivite pentru a proteja bebelușii de arsuri. Acest lucru se aplică în special la dimensiunile de îmbrăcăminte de dormit pentru bebeluși 9-14 luni - bebelușii sunt foarte mobili în această etapă. 

3. Dimensiune

Cumpărarea unei rochii adorabile pentru bebeluș doar pentru a o găsi prea mică este o dezamăgire și o bătaie de timp și efort pentru a face un schimb. Asigurați-vă că cumpărați haine care se potrivesc corect bebelușului. Dimensiunea adecvată nu este doar confortabilă, ci permite și bebelușului să se miște ușor. Bebelușii cresc într-un ritm uimitor de rapid, asigurați-vă că țineți cont de ritmul de creștere atunci când faceți cumpărături.

Majoritatea hainelor au măsurători standard pentru a vă ghida dacă nu sunteți sigur de dimensiunea care se va potrivi bine copilului dumneavoastră. Cu toate acestea, rețineți că acestea sunt linii directoare generale și foarte des bebelușii se încadrează între dimensiuni (de exemplu, înălțimea lor este de 3-6 luni și greutatea este de 6-9 luni). 

Dacă nu puteți decide dimensiunile, recomandarea noastră este întotdeauna să cumpărați dimensiunea mai mare pentru a compensa cresterile. De asemenea, asigurați-vă că hainele pentru bebeluși sunt ușor de îmbrăcat și de dat jos . Între schimbări de scutece, hrănire și râpă, ultimul lucru pe care îl doriți sunt chingi care necesită mult efort pentru a vă schimba în și din afară. Alegeți haine cu butoane și / sau fermoare, spre deosebire de butoane. Din nou, evitați fantezia și luați în considerare caracterul practic. Dacă sunteți în magazine, încercați butoanele de prindere și fermoarele pentru a vă asigura că sunt ușor de fixat și de închis sau de închis și închis.

4. Stil și funcționalitate

Atunci când cumpărați haine pentru bebeluși, ar trebui să luați în considerare funcționalitatea acestora. Pentru nou-născuți, aceștia își petreceau cea mai mare parte a zilei dormind, așa că aleg cu siguranță ceva confortabil, cum ar fi un body cu kimono , chiloți , sac de somn , încălțăminte pentru copii sau o rochie . Din nou, doriți să alegeți stiluri ușor de pus și de decolat. 

De asemenea, ia în considerare caracterul practic al hainelor. Rezistați dorinței de a cumpăra ținute adorabile de marinar dacă bebelușul ar beneficia mai mult de body-uri. În mod similar, nu cheltuiți prea mult pe haine pe care bebelușul dvs. nu le va purta niciodată, cum ar fi purtarea fanteziei. Unul sau două seturi pentru ocazii speciale sunt suficiente. Pentru nou-născuți, limitați numărul de haine de dimensiuni nou-născuți, deoarece, așa cum am menționat anterior, bebelușii cresc rapid.

Dacă alegeți să nu aflați despre sexul bebelușului dvs. până la naștere, ar fi ideal să păstrați o paletă neutră de gen. Multe mărci au colecții de îmbrăcăminte unisex pentru copii, alături de roz pentru fete și albastru pentru băieți. 

În cele din urmă, alegeți haine care să se spele ușor și să reziste prin multe spălări. Bebelușii se schimbă prin ținute de mai multe ori pe zi. De obicei, după o hrănire sau o schimbare de scutec. Prin urmare, cumpărați haine care nu necesită efort de timp suplimentar în procesul de spălare pentru a vă ajuta să economisiți timp și efort. Evitați tricoturile și lâna, deoarece acestea au condiții speciale de spălare care pot fi copleșitoare.

5. Cost

Când cumpărați haine pentru bebeluși, nu alegeți cel mai mic preț în numele frugalității. Nu compromiteți niciodată calitatea pentru preț. Am vorbit despre cât de repede cresc bebelușii și cât de sensibilă poate fi pielea lor, cumpărarea de haine de calitate superioară și bine concepute vă va oferi o liniște sufletească, precum și va crea o mulțime de fotografii cu amintiri de durată. Alegeți calitatea în locul cantității. Există multe haine pentru bebeluși proiectate de părinți, făcute cu grijă și la prețuri accesibile, atât online, cât și offline. BabySoy oferă colecții de haine pentru copii de înaltă calitate la prețuri accesibile, care fac din îmbrăcarea pachetului tău prețios o briză.

6. Sezon

Când cumpărați haine pentru copii, luați în considerare sezonul și climatul geografic în care vă aflați. Cumpărați haine adecvate sezonului și gândiți-vă înainte. Dacă faceți o achiziție în ianuarie, vă recomandăm să alegeți ceva potrivit pentru primăvară, deoarece veți obține doar 2-3 luni din hainele de iarnă. De asemenea, luați în considerare locația dvs. geografică (mai ales atunci când cumpărați un cadou pentru bebeluși ). Ceea ce poartă cineva în Muntenia va fi diferit de zona montana spre exemplu. Dacă cumpărați online, căutați cu atenție descrierile produselor, deoarece adesea vă va spune dacă țesătura este ușoară sau grea.

Când acest lucru este trecut cu vederea, este posibil să ajungeți să faceți pre-cumpărături pe haine pe care bebelușul dvs. nu va ajunge să le poarte. Milioane de haine sunt aruncate anual și multe dintre ele nu sunt purtate. Este un factor important care contribuie la risipa resurselor noastre naturale. Pur și simplu planificați din timp, alegeți cu grijă și profitați la maximum de hainele pentru bebeluși pe care ați pus ochii.

Îmbrăcarea copiilor și dăruirea unui nou părinte nu a fost niciodată ușoară!

Toate comentariile