Cum să organizezi cu succes o petrecere de ziua copiilor

Cum să organizezi cu succes o petrecere de ziua copiilor

Indiferent dacă este prima lor aniversare sau a paisprezecea, să faci petrecerea copilului tău cât mai specială este în partea de sus a listei „de făcut” a tuturor părinților.

Petrecerile de ziua de naștere sunt o mare problemă de organizare si întreținerea continua a bucuriei pe fetele micilor participanți reprezinta o problema pentru organizatori.

Deci, care este secretul? Cum organizați o petrecere de neuitat a copiilor fără a vă trimite (dar si soldul băncii) în criză?

Nu este vorba doar de glazură sau praf de copt și biscuiți (deși sincer, acestea sunt unele dintre lucrurile noastre cele mai preferate). Suntem cu toții sărbătoriti sau avem sarbatoriti in familie si dorim sa organizam petreceri cat mai frumoase.

Torturi pentru ziua de nastere pentru copii Londra

Am pus la punct câteva sfaturi pentru a ne asigura că ziua de naștere a copilului dvs. este parte din vise (mai degrabă decât coșmaruri înfricoșătoare ... cu excepția cazului în care este tematică de Halloween, desigur) și cronologia noastră utilă de petrecere vă va ține pe drumul cel bun.

BUGET

Bucurați-vă de o zi plină de distracție cu prioritate, deci asigurați-vă că planificați exact cât doriți să cheltuiți și să știți cât vor costa toate acele mofturi extra păstrând un control ferm asupra bugetului, și astfel, să evităm ieșirea de sub control a costurilor și scăderea stresului banilor care distruge marele eveniment.

Asigurați-vă că țineți cont de costul locului, decorațiunilor, mâncării, tortului festiv, divertismentului și cadourile de petrecere (acele mici cadouri oferite participantilor de catre aniversat), astfel încât să nu aveți surprize urâte atunci când este timpul să plătiți factura.

LISTA DE INVITAȚI

Invitați toți colegii de clasă ai copilului dvs.? Sau vor fi ei mai fericiți între șase până la zece dintre cei mai apropiați prieteni? Prin crearea unei liste de invitați din timp, vă puteți face o idee despre unde să găzduiți petrecerea, cât va costa și dacă veți găzdui sau nu și adulți. De asemenea, puteți planifica activități și jocuri în consecință.

Trăim în era digitală, așa că economisiți niște bănuți proiectând o invitație drăguță fără hârtie sau, alternativ, puteți crea și imprima propriul design unic pe site-uri diverse cu tematica.

Nu uitați să țineți evidența prietenilor foarte apropiați și a oricăror cereri speciale, cum ar fi nevoile dietetice!

LOCUL DE DESFĂȘURARE

Găzduirea petrecerii acasă este ieftină și veselă, dar după aceea veți avea multe lucruri de făcut. Dacă aveți o mulțime de ajutoare (frați mai mari, bunicii ... oricine!), puneți-i să vă ajute la strâns mizeria și să țineți degetele încrucișate pentru o zi plină de soare, astfel încât oaspeții să poată petrece o parte din timp în grădină în loc de camera din față ...

Tort pentru petrecerea aniversară a copiilor

Dacă alegeți să optați pentru un loc de desfășurare, cum ar fi un restaurant local sau o zonă de joacă pentru copii, acest lucru vă va ușura cu siguranță volumul de muncă și va elimina dificultățile de catering pentru copiii flămânzi. Rețineți totuși că angajarea unui loc va crește cu siguranță costul.

Petrecerile de vară sunt mult mai ușor de planificat, deoarece puteți planifica un picnic de ziua de naștere într-un parc local sau puteți crea o mini-olimpiadă (gândiți-vă la jocuri ușor de gestionat: fotbal, miuța, badminton, șotron) pe un teren de recreere din apropiere.

ALEGEȚI O TEMĂ

Alegând o temă, aduci in atenție factorul de distracție și îi exprimi copilului de ziua lui de naștere ca fiind ziua lui specială alegând ceva pe care îl adoră cu adevărat. 

Mulți dintre voi știți durerea de a viziona Moana sau Frozen pentru a 42 -a oară, deci de ce să nu selectați ca temă un film preferat? Ușor! Vor exista interminabile decorațiuni și costume și in plus puteți alege și o cofetărie bună care poate crea un tort de ziua de naștere a copiilor pentru a se potrivi mai bine cu filmul ales ... Omul păianjen sau Mica Sirenă ... am putea continua ...

Spiderman

În funcție de perioada anului, ați putea organiza o petrecere aniversară sezonieră. De exemplu, o petrecere de ziua de vânătoare de ouă de Paște, o petrecere fantezistă de costum de Halloween sau o zi de naștere cu temă de Crăciun. 

Păstrați-l întotdeauna pe micuțul dvs. în planificarea petrecerii, deoarece vor dori să vă ajute să alegeți tema și să se simtă și mai special.

TORT, TORT, TARTĂ 

Acum aveți numerele și tema dvs., este timpul pentru decizia finală ... este timpul tortului. Da, bineînțeles că poți alege o prajitura normala, sau o prajitura in forma de omidă de ciocolată sau o tavă cu stele tăiate, dar este atât de plictisitoare. Puteți, de asemenea, să vă creați propriul tort, dar dacă nu doriți stresul adăugat sau panica de ultimă oră a unui tort prost realizat, recomandăm într-adevăr externalizarea către un profesionist!

Tort Mica Sirenă

Alegerea unui tort pentru ziua de naștere a copiilor pe care oaspeții dvs. nu o vor uita niciodată este mult mai interesant. Și în aceste zile, nici măcar nu trebuie să vânați un cofetar local, deoarece puteți cumpăra prăjituri online și le puteți livra direct la locație. Fie că doriți o prăjitură unicornic magică, o răsfățare tematică Alice în Țara Minunilor sau o prăjitură specială toate vă stau la dispoziție la un click distanță.

DIVERTISMENT ȘI JOCURI

Clovni, magi, DJ, prințese Disney, un castel gonflabil ... opțiunile sunt nesfârșite. Costurile pentru un animator bun pot ajunge până la 500 lei pe oră, dar păstrarea divertismentului pentru aceste mini-petreceri este neprețuită. Dacă vă gândiți să angajați un animator profesionist, asigurați-vă că rezervați devreme pentru a evita dezamăgirea.

Sau, dacă doriți să păstrați lucrurile un pic mai jos, dar la fel de distractiv, planificarea unor jocuri de petrecere va face ca lucrurile să funcționeze frumos și să pună petrecerea în plină desfășurare. Nu uitați să cumpărați mici premii!

CATERING

Acum nu vorbim despre o masă cu trei feluri de mâncare, dar trebuie să le ținem pe burticile acelea flămânde. Gătirea pentru o petrecere pentru copii nu este știință de rachetă, dar este esențială.

Dacă ții petrecerea acasă, păstrează-l simplu cu o selecție de sandvișuri. Acestea nu trebuie să fie atât de plictisitoare pe cât par! Utilizați tăietori de biscuiți pentru a crea forme distractive pentru sarnies sau creați un bufet de sandvișuri, așezând chifle cu unt, brânză, șuncă și castraveți tăiați. Astfel, micii tăi oaspeți pot alege ce le place.

Mâncărurile tradiționale de petrecere, cum ar fi mini cârnații, grătarele, morcovii, mini pizza, chipsurile într-un castron, cuburile de brânză și fructele pre-tăiate dau întotdeauna bine. Când vă gândiți la chestii dulci, mergeți la mini produse de patiserie, biscuiți, prăjituri de zână și acele degete de ciocolată atât de iubite. Simplitatea este cheia!

Petrecere de ziua copiilor

Gândiți-vă grupului de vârstă al copilului dumneavoastră. Deci, dacă organizați o petrecere pentru pre-adolescenți, ar putea prefera pizza și burgeri, mai degrabă decât sandvișuri mici. De asemenea, nu uitați să asigurați și pentru vegetarieni preparate și să încercați să aflați în prealabil orice alergie.

Amintiți-vă, dacă organizați o petrecere pentru copii cu adevărat mici și părinții lor vor rămâne la eveniment. Vă recomandăm să hrăniți și adulții sau cel puțin să oferiți ceai și cafea (poate chiar o prăjitură cu cafea !).

BĂUTURI

Pentru o petrecere aniversară de succes, vă recomandăm să evitați băuturile gazoase. 

Cutii cu sucuri, dovlecei sau o sticlă de apă sunt mai indicate.

IMPLICĂ-I PE OASPEȚII MAI ÎN VÂRSTĂ

Poate părea cam ciudat, dar orice părinte care participă cu copilul lor va înțelege cât de dificilă poate fi o petrecere pentru copii, așa că implică-i în ceea ce se întâmplă. Cereți în prealabil să vă asigurați că nu îi deranjează, dar un coleg părinte care supraveghează un joc de petrecere sau care se ocupă de haine și jachete, vă ajută să eliminați încă un lucru din listă. 

GENȚI DE PETRECERE

Un cadou pentru acasă face parte din magia zilei de naștere și este destul de simplu de asamblat. Da, poți cumpăra mici pungi de plastic și le poți umple cu dulciuri și jucării din plastic, dar dacă ai timp (și răbdare) ai putea deveni și șmecher și să-ți faci propriile cadouri.

Torturile de prăjitură, prăjiturile de casă sau o felie de tort de ziua de naștere sunt umpluturi bune pentru saculeți de petrecere. Creați etichetele cu nume individuale pentru fiecare copil! Este un mod foarte frumos de a le mulțumi pentru faptul că sunt acolo. Dacă organizați o petrecere pentru un grup mic, puteți decora pungi de hârtie (și puteți cere fetiței sau băiețelului ca de ziua de naștere să vă ajute), astfel încât cadoul de acasă să fie cu adevărat personal.

Dacă orice altceva eșuează, mergeți la supermarketul local pentru a vă aproviziona cu autocolante, cărți de scris și creioane colorate pentru a crea un produs fără umplutură de zahăr și util.

CALENDARUL PĂRȚILOR

Organizarea unei petreceri de naștere de succes face parte din planificare, așa că am creat o cronologie pentru a ține evidența a tot ceea ce trebuie făcut.

CU DOUĂ-TREI LUNI ÎNAINTE:

 • Rezervați un animator, un castel gonflabil sau o groapă pentru mingi
 • Rezervați un loc de distractie
 • Începeți să vă gândiți la lista de invitați

CU PATRU SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE:

 • Asigurați-vă că VIP-urile pot participa (de exemplu, nu planificați o petrecere fără a vă asigura că cel mai bun prieten al copilului dvs. poate fi prezent!)
 • Trimiteți invitații
 • Începeți să cumpărați decorațiuni, umpluturi pentru punguțele de petrecere, premii pentru jocuri
 • Găsiți pe cineva pentru a coace un tort frumos

CU DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎNAINTE:

 • Urmăriți-i pe acei oameni care nu au încă un răspuns
 • Planificați meniul
 • Confirmați animatorul, brutăria și locul de desfășurare
 • Dacă organizați o petrecere în aer liber, veniți cu un plan de rezervă în caz de vreme rea

CU CÂTEVA ZILE ÎNAINTE:

 • Cumpărați toată mâncarea și băuturile
 • Dacă găzduiți petrecerea acasă, începeți să pregătiți casa (curățați-vă și asigurați-vă că este rezistentă la copii)
 • Asigurați-vă că aveți ajutor de la prieteni și familie
 • Pregătește pungile de petrecere
 • Planificați o schiță aproximativă a activităților petrecerii

ZIUA PETRECERII

 • Decorați
 • Dacă organizați o petrecere în aer liber, țineți degetele încrucișate pentru vreme bună și asigurați-vă că planul de rezervă este gata
 • Aranjați mâncarea
 • Urați bun venit oaspeților și începeți petrecerea!

Toate comentariile