Cercei aur copii,Cercei din aur alb 14K model bebelusi Piatra RUBIN
  • Cercei aur copii,Cercei din aur alb 14K model bebelusi Piatra RUBIN
  • Cercei aur copii,Cercei din aur alb 14K model bebelusi Piatra RUBIN
  • Cercei aur copii,Cercei din aur alb 14K model bebelusi Piatra RUBIN

Cercei din aur alb 14K model bebelusi Piatra RUBIN

409,00 lei
cu TVA Executie in atelier a hainutelor: 3-5 zile, Expediere bijuterii: 2-3 zile
Cantitate
0 review(s)

Cercei din aur alb de 14K pentru copii, bebelusi si nou nascuti, cu piatra naturala Rubin. Se poate utiliza si de catre adulti pentru gaurile suplimentare.

COD IL333

Toate bijuteriile sunt livrate în ambalaj cadou si sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, care contine atat informatii detaliate despre produs precum si instructiuni de montare si de ingrijire a bijuteriilor. Va recomandam sa parcurgeti cu atentie continutul acestui certificat.

De asemenea, toate bijuteriile Magie Botez au marca de titlu, de responsabilitate a producatorului si cea de stat, conform legislatiei in vigoare si cu directivele  ANPC-Directia de Metale Pretioase.

Cercei pentru copii si bebelusi din aur alb de 14K, cu o piatra mica de rubin natural. Se poate utiliza si de catre adulti pentru gaurile suplimentare.

Se spune ca rubinul este o piatra a puterii si a succesului pe toate planurile. Creste optimismul, inspiratia, energia. Aduce claritate in gandire si are un rol protector impotriva atacurilor psihice si fizice.

Sunt prevazuti cu sistem special de inchidere, foarte sigur, cu un capacel rotunjit care se infileteaza pe tija, pentru a preveni pierderea si ranirea pielii de sub urechiusa.

Caracteristici piatra: Rubin natural, Greutate: 0.011 CT; Taietura: Briliant. 

Dimensiuni: 0.3 x 0.35 cm. 

Varsta recomandata: 0+

Toate produsele comercializate sunt marcate de catre ANPC sau cu propriul marcaj, avand titlurile de 9, 14 sau 18 karate. 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: