Cercei aur copii,Cercei aur galben 14K bebelusi Floricele 4mm diamant
  • Cercei aur copii,Cercei aur galben 14K bebelusi Floricele 4mm diamant
  • Cercei aur copii,Cercei aur galben 14K bebelusi Floricele 4mm diamant
  • Cercei aur copii,Cercei aur galben 14K bebelusi Floricele 4mm diamant

Cercei aur galben 14K bebelusi Floricele 4mm diamant

399,00 lei
cu TVA Executie in atelier a hainutelor: 3-5 zile, Expediere bijuterii: 2-3 zile
Cantitate
0 review(s)

Cercei pentru copii/fetite/bebelusi/nou nascuti din aur galben de 14K, in forma de floricele mici cu un diamant in interior.

COD IL034

Toate bijuteriile sunt livrate în ambalaj cadou si sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, care contine atat informatii detaliate despre produs precum si instructiuni de montare si de ingrijire a bijuteriilor. Va recomandam sa parcurgeti cu atentie continutul acestui certificat.

De asemenea, toate bijuteriile Magie Botez au marca de titlu, de responsabilitate a producatorului si cea de stat, conform legislatiei in vigoare si cu directivele  ANPC-Directia de Metale Pretioase.

Cercei pentru copii din aur galben de 14K, deosebiti in forma de floricele mici cu piatra naturala diamant. Ideali inca de la nastere datorita dimensiunilor mici. 

Sunt prevazuti cu sistem special de inchidere, foarte sigur, cu un capacel rotunjit care se infileteaza pe tija, pentru a preveni pierderea si ranirea pielii de sub urechiusa.

Caracteristici diamant: Greutate: 0.01 CT; Claritate SI (3); Culoare: I-J; Taietura: Brillant. Aceste caracteristici sunt garantate de certificatul de autenticitate al produsului.

Dimensiuni: 0.4 cm diametru. 

Varsta recomandata: 0+ ani. Aceasta este doar o recomandare, depinde de preferintele fiecarui client.

Toate produsele comercializate sunt marcate de catre ANPC sau cu propriul marcaj, avand titlurile de 9, 14 sau 18 karate. 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

16 alte produse in aceeasi categorie: