Bratari aur bebelusi,Inima aur 14K cu rubin - Bratara botez bebelusi cu snur rosu
  • Bratari aur bebelusi,Inima aur 14K cu rubin - Bratara botez bebelusi cu snur rosu
  • Bratari aur bebelusi,Inima aur 14K cu rubin - Bratara botez bebelusi cu snur rosu

Inima aur 14K cu rubin - Bratara botez bebelusi cu snur rosu

235,00 lei
cu TVA Executie in atelier a hainutelor: 3-5 zile, Expediere bijuterii: 2-3 zile
Cantitate
0 review(s)

Bratara cu snur din matase pentru bebelusi, copii sau adulti, cu pandativ din aur galben 14k in forma de inimioara cu Rubin natural dispus lateral.

COD ILBR32

Toate bijuteriile sunt livrate în ambalaj cadou si sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, care contine atat informatii detaliate despre produs precum si instructiuni de montare si de ingrijire a bijuteriilor. Va recomandam sa parcurgeti cu atentie continutul acestui certificat.

De asemenea, toate bijuteriile Magie Botez au marca de titlu, de responsabilitate a producatorului si cea de stat, conform legislatiei in vigoare si cu directivele  ANPC-Directia de Metale Pretioase.

O bratarica purtatoare de noroc pentru bebelusi, copii sau chiar adulti, formata dintr-un pandantiv din aur galben de 14K in forma de inimioara cu piatra rubin natural si snur rosu din matase, reglabil in functie de dimensiunea mainii.

Dimensiuni pandantiv: 5 mm x 4 mm.

Dupa ce veti comanda acest produs, va vom contacta pentru a stabili toate detaliile.

Toate produsele comercializate sunt marcate de catre ANPC sau cu propriul marcaj, avand titlurile de 9, 14 sau 18 karate. 

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

4 alte produse in aceeasi categorie: